Inspiratie nodig? Bij Gestrikt vind je de leukste eindejaar cadeaus!

Het einde van 2022 komt steeds meer in zicht en zo ook de feestdagen! Bij Gestrikt kijken wij met smacht uit naar deze feestelijke periode die ons te wachten staat. Wil jij dit jaar het perfecte cadeau geven? Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw eindejaarsgeschenk! Met het assortiment van Gestrikt hoef jij niet meer last minute op zoek. Ontdek meer over onze unieke eindejaarscadeaus!

Wie houdt er nu niet van de feestperiode? Een gezellige tijd die je doorbrengt met je familie en vrienden. Van een gezellige Sinterklaasavond tot een heerlijk kerstdiner. Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor je ouders, partner, broer, beste vriend, of wie dan ook? Bij Gestrikt vind je leuke én unieke cadeaus waar je iedereen blij mee maakt. We vertellen je er graag meer over!

De mooiste accessoires voor in huis met Blomus

Een cadeau waar je punten mee scoort zijn toch wel écht de woonaccessoires van Blomus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvol wijnrek, of een waterkaraf? Van stijlvolle wijnaccessoires tot aan moderne accessoires voor in badkamer. Een cadeau waarmee je echt indruk maakt? Dat doe je met de woonaccessoires van Blomus! Bekijk alle trendy woonaccessoires van Blomus.

Blomus Alinjo Olie- en Azijnset

Stijlvolle sleutelhouder van Orbitkey

Ken je iemand in je omgeving die altijd zijn of haar sleutels kwijt is? Dan is een sleutelhouder van Orbitkey precies wat je zoekt! Naast dat je zo gemakkelijk al je sleutels bij elkaar houdt, voorkom je ook rommelige sleutelbossen die in je tas rondslingeren en krassen maken op je telefoon. De sleutelhouder bestaat uit een leren riem die wordt gesloten met een schroef met afstandshouder. Om de sleutels écht nooit meer kwijt te raken, kun je de Orbitkey uitbreiden met een Bluetooth tracker. De Orbitkey is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ontdek hier alle Orbitkeys.

Handige pasjeshouder van Secrid

Secrid wallets zijn, naast compacte portemonnees, een ideaal cadeau om te geven tijdens de feestdagen. Deze portemonnees beschikken over een slimme houder voor pasjes. Vanwege de aluminium cardprotector is het onmogelijk om contactloos verbinding te maken met de kaarten die erin zitten. Handig én veilig! Ons assortiment van Secrid bestaat uit verschillende formaten, zoals de Slimwallet, Miniwallet en Bandwallet. Daarnaast vind je in de webshop ook nog andere accessoires die de portemonnee nóg handiger maken. Bekijk hier alle items van Secrid.

secrid-pasjeshouder

Trendy horloges van ARTUUR

Met een stijlvol horloge van ARTUUR komt niemand meer te laat! Het bijzondere aan de ARTUUR-horloges is de gebogen wijzerplaat. Daardoor ontstaat bij elke polsbeweging een ander perspectief. Met deze horloges heb je altijd aan eyecatcher aan je pols. Doordat de bandjes verwisseld kunnen worden, past het horloge eenvoudig bij iedere kledingstijl, gelegenheid, stemming of seizoen. Ontdek alle horloges en bandjes bij Gestrikt.

artuur-horloge

Scheren met gemak met de scheergerei van Bolin Webb

Zoek jij een cadeau voor je vader, broer of partner? Met het scheergerei van Bolin Webb heb je hét ideale geschenk voor verzorgde mannen. Het luxe Engelse scheermerk is specialist in scheerapparaten en accessoires van hoogwaardig kwaliteit. De scheermesjes beschikken over een ergonomisch handvat met een goede grip, zodat je met gemak kunt scheren. Daarnaast zijn ze niet alleen een gemakkelijk in gebruik, maar ook een echte blikvanger in de badkamer. Ontdek alle artikelen van Bolin Webb hier.

bolin-webb-scheerapparaat

Leren portemonnees van Garzini

Een portemonnee waar pasjes, losgeld en bonnetjes makkelijk en veilig opgeborgen kunnen worden? Dat is de perfecte omschrijving van een portemonnee van Garzini! Met een handig Versaflex systeem berg je briefgeld en bonnetjes in een handomdraai veilig op. Vanwege een dunne laag metaalfolie tussen de lagen leer zijn pasjes ook beschermd tegen skimming. Daarnaast zijn de portemonnees vanwege het strakke design ook een lust voor het oog. Bekijk alle portemonnees van Garzini hier.

garzini-portemonnee

Uren plezier voor de kleintjes

Geef jouw broertjes, zusje of nichtje een vriendje voor het leven met een knuffel van Happy Horse. Deze knuffels zijn superzacht en ontworpen vanuit de beleving van het kind zelf. Of zorg voor urenlang speelplezier met Magna-Tiles! Vanwege de kunststof tegels met magnetische randen kunnen de meest bijzondere bouwwerken worden gemaakt. Naast dat kinderen hier urenlang mee kunnen spelen, draagt het ook bij aan de ontwikkeling! Bekijk ons assortiment van Magna-Tiles bij Gestrikt.

magna-tiles

Bestel jouw eindejaarscadeaus via onze webshop!

Heb jij het perfecte én unieke cadeau gevonden voor je geliefde, moeder, broer of beste vriend? Bestel dan snel jouw cadeau in onze webshop! Zo hoef jij niet meer last minute te zoeken. Maak het geven van jouw cadeau nog leuker met onze gratis inpakservice. Jouw cadeau wordt feestelijk door ons ingepakt met een persoonlijk kaartje.

De herfst is begonnen!

Het is weer herfst. Na een heerlijke, warme zomer worden de dagen weer korter en beginnen de bomen hun bladeren te verliezen: de herfst staat weer voor de deur. De prachtige herfstkleuren nodigen uit om erop uit te gaan. Lekker naar buiten, gezellig naar het bos of het park. Bij Gestrikt vind je verschillende musthaves die handig van pas komen tijdens een dagje weg. Van fijne drinkflessen tot aan een trendy tas. Met het assortiment van Gestrikt ga je goed voorbereid op pad. Ontdek meer over de musthaves voor de herfstvakantie!

Lunch to go

Herfst, de tijd dat de kleuren van de bladeren veranderen en van de bomen vallen. Het najaar is de perfecte tijd om buiten een frisse neus te halen en een stevige wandeling door het bos te maken. Ga goed voorbereid op pad en neem je lunch en drinken mee. Kies voor een handige lunchbox van Sistema en neem je lunch overal mee naar toe. Is het erg koud buiten? Een drinkfles van Chilly’s zorgt altijd voor warme koffie, thee of chocolademelk. Of je nu op zoek bent naar een goede lunchbox of een drinkbeker. Met merken als Mepal, Slokky, Dopper, Sistema en Chilly’s zit er altijd wel een geschikt product bij. Ontdek het ruime assortiment aan lunchboxen en drinkbekers bij Gestrikt.

Trendy op pad

Naar het bos, park of een andere stad. Tijdens de herfstvakantie ga je er graag op uit. Een dagje weg is een perfecte manier om die nieuwe drinkfles en lunchbox mee te nemen. Maar deze wil je wel ergens in opbergen, in een trendy tas bijvoorbeeld. Een tas die mooi is, maar ook een tas waar al je spullen in passen. Met de tassen van Zebra zit je altijd goed. Van drinkbekers tot knuffels. Deze tassen bieden ruimte voor al je spullen. Of je nu op zoek bent naar een handige rugzak of een leuke schoudertas: de tassen van Zebra zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, voor boys & girls! De bijpassende sleutelhanger maakt jouw look helemaal af. Kies jouw favoriete tas van Zebra hier!

Speelplezier tijdens een regenachtige dag

Herfst betekent niet alleen koude dagen, maar helaas ook natte dagen. Dit hoeft niet meteen een saaie dag te betekenen. Sterker nog, van deze regenachtige dagen maak jij juist een gezellige speeldag! Zo heeft je kind urenlang speelplezier met het speelgoed van Magna-Tiles en Magna-Qubix. Deze tegels zorgen niet alleen voor plezier, maar dragen ook bij aan de ontwikkeling van kinderen. Een regenachtige dag verandert dan al snel in een dag vol vertier!

Magna-Tiles Forest Animals

Schrijf alles op

Of je nu op vakantie gaat tijdens de herfstvakantie, een boodschappenlijstje wil maken, of alles wil noteren voor een dagje weg. Een notitieboekje komt altijd van pas! Bij Gestrikt vind je trendy notitieboekjes in diverse maten. Ideaal voor al je lijstjes en aantekeningen. Bekijk bijvoorbeeld het notitieboekje van Leuchttrum1971. Ze zijn niet alleen handig, maar zien er ook stijlvol uit! Van een blanco notitieboek tot gelinieerd notitieboek, in ons assortiment vind je altijd het perfecte notitieboek voor jou.

Alvast inspiratie opdoen voor de cadeauperiode? Je doet het bij Gestrikt!

Bij Gestrikt kijken wij altijd met smacht uit naar de feestelijke dagen en momenten. Zo ook het einde van het jaar, wat langzaamaan steeds meer in zicht komt. We lichten daarom graag alvast een tipje van de sluier op wat betreft onze mooie eindejaar cadeaus. Zo hebben we slimme pashouders van Secrid Bandwallet en een mooi ARTUUR horloge. Maar hierover later meer! Houd onze website en de socials in de gaten voor meer bijzondere cadeautips!

Zomerse musthaves!

Hoera, de zomerse dagen staan weer voor de deur! Dat betekent leuke uitjes: naar het strand, een middagje wandelen in het bos of de verkoeling opzoeken in een schaduwrijke tuin, het balkon of dakterras. Bij Gestrikt vind je verschillende zomerse musthaves om het hoofd koel te houden, de lange zomeravonden te vullen en dagjes weg zo goed mogelijk voor te bereiden. Lees meer over onze favoriete zomerproducten!

Goed voorbereid op pad

Wanneer het zonnetje schijnt, gaan we maar al te graag op pad om er een mooie dag van te maken. Met de kids naar het strand, een lange wandeling in het bos of een citytrip in eigen land. Met de koeltas uit de Reisenthel collectie begin je je dag goed. De koeltas heeft een inhoud van 20 liter en is een ruime carry all shopper waar je lunch, snacks en drankjes met gemak in kunt bewaren. Door de aluminium binnenvoering heeft de tas een goede koelwerking om alles op temperatuur te houden. De buitenzijde van de koeltas is gemaakt van gerecycled PET, waardoor dit item ook een duurzame keuze is. Kies je favoriete print en fleur de dag op! Bekijk de verschillende koeltassen met zomerse kleuren van Reisenthel hier.

Reisenthel Coolerbag Pop Mandarin

Houd het hoofd koel tijdens warme dagen

De temperaturen stijgen… Dan is het belangrijk het hoofd koel te houden tijdens deze warme dagen. Maar óók je drankjes natuurlijk. Met de ijsblokjesvorm van Chilly’s maak je snel en gemakkelijk ijsblokjes die in iedere drinkbeker passen! Deze vorm is gemaakt van flexibel siliconen. Je vult ze met water, laat ze uitharden in de vriezer en door de buigzame vorm, haal je de ijsklontjes van Chilly’s er in handomdraai uit. Door de smalle vorm (en afmeting) past het ijsblokje in iedere Chilly beker, zo neem je overal je gekoelde drankje mee naartoe!

Zomerse avond in de tuin

De lange zomeravonden zijn onze favoriet. De kinderen zijn aan het spelen in de tuin, de buurvrouw komt gezellig nog even op de koffie en het zonnetje gaat bijna onder. Met deze drankdispenser kun je je glas door middel van de tapkraan vullen met ijskoud water of limonade. Een leuke toevoeging voor in de tuin of op de keukentafel, maar ook ideaal tijdens een (kinder)feestje. Voeg bijvoorbeeld wat plakjes citroen, sinaasappel of takjes munt toe, zo ziet het er ook nog eens erg stijlvol uit!

Maak de avond compleet met de cocktailset van Blomus

Om die heerlijke zomerse avond compleet te maken hebben we bij Gestrikt de Blomus cocktailset toegevoegd aan de collectie. Ontdek deze uitgebreide ‘lounge Boston shakerset’ om heerlijke cocktails mee te maken. De set bestaat uit een rvs-cocktailbeker, een inzetbeker een strainer (deze dient als een zeef om pitjes of vruchtvlees eruit te kunnen filteren). Haal de ingrediënten van je favoriete cocktail in huis en shaken maar met deze functionele Blomus cocktailset!

We vieren het voorjaar!

Het is volop voorjaar! En dat vieren met de leukste producten, die passen bij de zonnige dagen van de lente! De dagen worden langer, we eten weer lekker buiten én we openen het BBQ-seizoen. Daarnaast kijken we met smart uit naar leuke dagjes uit en hebben we heerlijke vakanties in het vooruitzicht. Dat vraagt om handige artikelen en geschenken. Laat je daarom verrassen door de voorjaarstoppers van Gestrikt!

Trendy rugzakken voor kids

De zon schijnt. We trekken er op uit! Lekker een dagje weg. Naar zee, een nieuwe stad verkennen of picknicken in het park. Er moeten een hoop spulletjes mee wanneer we op pad gaan. Boterhammen, pakje drinken, zonnebrandcrème en misschien ook nog iets te lezen voor onderweg? In zo’n hippe rugzak dragen je kids met liefde alles zelf! De leuke tassen van Zebra zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Stoer of schattig, voor boys & girls. Mét hippe sleutelhanger.

Duurzaam speelgoed voor alle leeftijden: Eindeloos speelplezier met de Magna-Tiles!

Magna-Tiles zijn kunststof tegels met magnetische randen en hebben een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen op elkaar maar vooral ook op kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Super leuk speelgoed dus. De 32-delige set bevat vierkanten en driehoeken in verschillende kleuren en afmetingen én komt in een handige bewaarkoffer. Handig voor onderweg!

Magna-Tiles Clear Colors 32 in bewaarkoffer

BE O Bottles – een handige drinkfles voor onderweg!

De BE O Bottles zijn bijzonder handige drinkflessen gemaakt van bioplastic. Ideaal voor onderweg! Daarnaast wordt het materiaal – bioplastic – gemaakt van suikerriet in plaats van olie en dat is ook nog eens goed voor het milieu. Zoals je van een drinkfles mag verwachten is de BE O Bottle lekvrij. De fles is geschikt voor de meeste (koude) dranken. Meer informatie over deze duurzame flessen lees hier!

Het BBQ-seizoen is geopend!

Met de compacte tafelbarbecue van het merk Barbecook wordt grillen wel héél gemakkelijk. Deze barbecue is voorzien van een handige schoudertas waardoor je hem handig meeneemt naar het water, het park of de camping. Daarnaast is de barbecue voorzien van een regelbare ventilator. Hierdoor heb je nauwelijks last van rook. Zo wordt iedereen een BBQ-chef! De Barbecook is verkrijgbaar in vijf gave kleuren: o.a. Sunshine Yellow en Army Green.

Barbecook Carlo Sunshine YellowBarbecook Carlo Army Green

Time to bloom! Maak kennis met de producten van Blomus

Met de producten van Blomus maak jij jouw huis in no-time klaar voor zonnige dagen! Bijvoorbeeld deze mooi vormgegeven rvs-wijnkoeler. Wijn blijft heerlijk koel én je hoeft niet telkens op en neer naar de koelkast om bij te schenken, wanneer je gezellig buiten aan het eten of borrelen bent. De koeler is dubbelwandig, waardoor wijn lekker lang op temperatuur blijft. De Blomus EASY wijnkoeler heeft een strak, tijdloos design en past daardoor op elke tafel. Laat de zon maar komen!

De mooiste voorjaarsproducten!

Het voorjaar komt eraan! Wil jij deze lente eropuit en ga je op citytrip of een lange wandeling in de natuur? Of grijp je dit jaargetijde aan om jouw huis spic en span te maken? Gestrikt heeft enkele mooie voorjaarsproducten voor jou geselecteerd. Bekijk de producten en laat je inspireren!.

Mepal Ellipse lunchpotten

De lunch is een fijne onderbreking van jouw werkdag. Wil jij eens iets anders dan een boterham met kaas? Kies voor een fruitsalade, soepje of granola met yoghurt. Met de Mepal Ellipse lunchpotten neem je jouw koude en warme lunchgerechten eenvoudig mee! De lunchpot Fruit & Veggie heeft een inhoud van 600 ml en bestaat uit een beker met lekvrije deksel, vergiet en roestvrijstalen vorkje. De geïsoleerde roestvrijstalen lunchpot heeft een inhoud van 700 ml en beschikt over een dubbele wand.

Eropuit met de Chilly’s thermosfles

Het voorjaar breekt bijna aan: tijd om eropuit te gaan! Maak je een lange wandeling door de natuur, ga je fietsen door de duinen of ga je op citytrip? Met de Chilly’s Serie 2 thermosfles neem je jouw drinken in stijl mee! De thermosfles heeft een inhoud van 500 ml en is verkrijgbaar in de meest kleurrijke bloemenprints. Koude dranken blijven tot 24 uur koud en warme dranken blijven tot 12 uur warm. Ideaal! De Chilly flessen zijn ook verkrijgbaar in effen kleuren en in een literformaat.

Maak jouw drinkflessen schoon

Wil jij jouw Chilly’s thermosflessen schoonmaken? Maak gebruik van de Chilly’s schoonmaakborstel! Het schoonmaken van drinkflesjes is zeer belangrijk, want door het veelvuldige gebruik zitten er veel bacteriën ín en áán de drinkfles. Zorg dat je jouw drinkfles iedere dag reinigt met water en een beetje afwasmiddel. Gebruik daarvoor deze handige en duurzame borstel, gemaakt van hout. Let op: om ervoor te zorgen dat de print mooi blijft, doe je deze drinkflessen beter niet in de vaatwasser.

Iedere dag een schoon vaatdoekje

Over schoonmaken gesproken: het voorjaar begint pas écht met een voorjaarsschoonmaak. Boen en poets jij het hele huis? Om het huis spic en span te krijgen, is het belangrijk dat je een schoon vaatdoekje gebruikt. De vaatdoekjes van Klud helpen je hierbij! In de set zitten zeven microvezel vaatdoekjes. Aan ieder doekje zit een label met de dag van de week. Zo kan je iedere dag een schoon vaatdoekje pakken. Handig! De doekjes zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.

Happy Sinks vaatdoekje

Vaatdoekjes netjes opgeborgen

Waar laat jij jouw vaatdoekje als je hem hebt gebruikt? Heb je hem verfrommeld op het aanrecht liggen? Dit ziet er niet heel gezellig uit! Maak kennis met de vaatdoekenhouder van Happy Sinks. De houder is van biocomposiet of roestvrijstaal en beschikt over een magneet. Je klikt de houder aan je gootsteen of spoelbak. Zo kan je het gebruikte doekje netjes opbergen én het doekje kan tegelijkertijd uitlekken. Hygiënisch én stijlvol, dus! Hij is verkrijgbaar in het zwart en in RVS. Benieuwd naar andere productne? Bekijk het volledige assortiment Happy Sinks.

Ontdek de Angry Mama Ovencleaner

De oven is altijd een tijdrovende klus, want hoe maak je deze grondig schoon? Maak gebruik van de Angry Mama Ovencleaner van Brainstream! Het poppetje vul je met water en azijn. Vervolgens zet je het poppetje in de oven of magnetron. Door de warmte komt er stoom vrij. Zo is jouw oven of magnetron in no time schoon! De Angry Mama Ovencleaner is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren.

Gestrikt tipt: 7 leuke Kerstgeschenken

Ben jij last minute op zoek naar een Kerstcadeau voor jouw geliefde, moeder, broertje of beste vriend? Bij Gestrikt vind je de meest originele cadeauartikelen. In deze blog delen we onze top 7 Kerstgeschenken. Doe inspiratie op en bestel vandaag nog jouw favoriete artikelen!

Nog eventjes en de Kerstdagen breken aan. Kijk jij er reikhalzend naar uit? Kerst brengen we door met vrienden en familie. We kleden ons mooi aan en we komen samen om feest te vieren. Om te dineren en te borrelen. We vieren het leven en we vieren het gezelschap waarin we ons bevinden. En natuurlijk worden er cadeautjes uitgewisseld. Heb je cadeaustress omdat je nog niet het perfecte cadeau hebt gevonden voor jouw geliefde, moeder, broertje of beste vriend? Geen nood. Gestrikt deelt enkele cadeautips voor leuke Kerstgeschenken.

Tip 1: Leren wallets van Secrid

Maak kennis met de leren wallets van Secrid. Deze compacte portemonnees beschikken over een slimme houder voor pasjes. Waarom slim? De pashouder beschikt over een aluminium cardprotector, zodat het onmogelijk is om contactloos verbinding te maken met de kaarten die erin zitten. Dit is wel zo veilig! De wallet heeft een handig hendeltje om de pasjes trapsgewijs uit de houder te schuiven. De wallets van Secrid zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals de Miniwallet, Twinwallet en Slimwallet. En helemaal mooi: de wallets hebben een leren hoesje met een opvallende print of een opvallende kleur. Een echte musthave!

Bekijk hier al onze leren wallets van Secret

Tip 2: Elegante sleutelhouder van Orbitkey

Vaak worden sleutels bij elkaar gehouden met een sleutelhanger. Deze sleutelbos slingert in de tas en maakt krassen op je telefoon, laptop en portemonnee. Eeuwig zonde! Houd sleutels bij elkaar met de Orbitkey sleutelhouder. De sleutelhouder bestaat uit een leren riem die wordt gesloten met een schroef met afstandshouder. Sleutels kunnen eenvoudig aan de riem worden bevestigd en zo voorkom je rommelige sleutelbossen. De Orbitkey is verkrijgbaar in verschillende elegante kleuren (zowel de riem als het metaal). Ook kan je de Orbitkey uitbreiden met handige accessoires als een multitool, nagelvijl en Bluetooth tracker.

Bekijk hier alle Orbitkeys

Tip 3: Luxe scheergerei van Bolin Webb

Het ideale geschenk voor verzorgde mannen: scheergerei van Bolin Webb! Dit luxe scheermerk uit Engeland heeft een unieke collectie met hoogwaardige scheerattributen, zoals scheermessen, standaards, opbergetuis en toilettassen. De artikelen hebben een gestroomlijnd, strak design en zijn afgewerkt met een duurzame autolak. De items zijn een lust voor het oog en je kan ze dan ook mooi uitstallen in de badkamer. Daarnaast beschikken de scheermesjes over een ergonomisch handvat met een goede grip, zodat ze fijn in de hand liggen.

Benieuwd naar het luxe scheregerei van Bolin Webb? Bekijk ons volledige assortiment

Tip 4: Isoleerbekers van Chilly’s Food Pot

Eten meenemen? In de prachtige isoleerbekers van Chilly’s Food Pot kan je warme én koude gerechten meenemen, zoals pasta’s, noodles, soepen, yoghurt, salades en meer. Gerechten blijven op de juiste temperatuur terwijl je onderweg bent. De beker is gemaakt van dubbelwandig RVS en beschikt over een lekvrije schroefdeksel. Koude gerechten blijven tot zes uur koud en warme gerechten blijven tot zes uur warm. De isoleerbekers zijn verkrijgbaar in de pastelkleuren roze, groen en grijs. Ook is de beker verkrijgbaar in donkerblauw, zwart en stainless steel. De isoleerbeker wordt geleverd in een mooie kartonnen giftbox.

Bekijk hier alle Chilly’s Food Pots

Tip 5: Stijlvolle tassen van Zebra Trends

Tassen: je kunt er nooit genoeg hebben. Dames hebben tassen voor iedere gelegenheid en voor iedere outfit, zoals schoudertassen, rugtassen, clutches, draagtassen, heuptassen en laptoptassen. Zoek jij een Kerstcadeau voor jouw moeder, zus of beste vriendin, kies dan voor een prachtig nieuwe tas van Zebra Trends. Deze smaakvolle tassen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer en zijn uitgevoerd in fijne groen- en bruintinten als mint, army en stone. We hebben twee verschillende modellen, namelijk een liggend en een staand model. Beide tassen zijn voorzien van handige hengels en een schouderriem. De staande tas heeft daarnaast een extra clutch. Ideaal!

Bekijk al onze stijlvolle tassen van Zebra Trends

Tip 6: Stijlvolle wijnaccessoires van Blomus

Op zoek naar het perfecte Kerstgeschenk? Maak jouw keuze voor smaakvolle keukenaccessoires, zoals accessoires voor wijnliefhebbers. In het assortiment van Gestrikt vind je de exclusieve wijnaccessoires van het Duitse merk Blomus, zoals kurkentrekkers, decaanteerkaraffen, decanteerschenkers, wijnkoelers en wijnrekken. De items zijn voorzien van een prachtig tijdloos design en ze zijn gemaakt van luxe materialen als glas, RVS en een hoogwaardige kunststof (de zwarte details). Wil jij een wijnliefhebber verrassen met een mooi én praktisch cadeau, dan zijn de artikelen van Blomus een absolute must!

Bekijk alle stijlvolle wijnaccessoires van Blomus

Tip 7: Urenlang speelplezier met Magna-Tiles

Magna-Tiles, het ultieme kindercadeau! Magna-Tiles zijn kunststof tegels met magnetische randen, zodat de meest bijzondere bouwwerken gemaakt kunnen worden. Dit levert niet alleen urenlang speelplezier op: het draagt ook bij aan de ontwikkeling van kinderen. Zo worden onder andere ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden getraind. Bij Gestrikt vind je een ruim assortiment met Magna-Tiles-sets, zoals de sets Safari, Jungle, Glow in the Dark, Grand Prix en meer. Veel meer! Magna-Tiles is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud, maar ook jongere kinderen kunnen met de felgekleurde tegels spelen.

Bekijk ons volledige assortiment Magna-Tiles

Bestel jouw cadeauartikelen!

Hebben we jou geïnspireerd met onze cadeautips? Haast je naar onze webshop en bestel het artikel van jouw keuze! Zo heb jij een mooi geschenk onder de Kerstboom. En helemaal fijn: maak gebruik van onze gratis inpakservice. Wij pakken jouw cadeau feestelijk in en voorzien hem van een mooie strik en persoonlijk (Kerst)kaartje. Zo kan je jouw Kerstgeschenk zélfs rechtstreeks naar de ontvanger verzenden!