Toont alle 10 resultaten

Klud

Filters

Vaatdoekjes van Klud

Wil jij jouw keuken zo schoon en hygiënisch mogelijk houden? Probeer dan de Klud vaatdoekjes voor het optimale resultaat! Hygiëne is belangrijker dan ooit en juist daarom wil je gebruik maken van fijne vaatdoekjes die tegelijkertijd ook nog eens stijlvol zijn! Meer weten over de Klud vaatdoekjes? Lees dan snel verder!

De microvezel Klud vaatdoekjes

De microvezel Klud vaatdoekjes zijn de perfecte vaatdoekjes om de tafel en het aanrecht mee af te doen. Deze vaatdoekjes zijn voorzien van een handig label waar je één of twee vingers in kunt steken. Hierdoor kun je wat extra kracht zetten bij het schoonmaken. Een set bestaat uit zeven stijlvolle Klud vaatdoekjes.

Een vaatdoek voor iedere dag van de week

Wist je dat een vaatdoekje iedere dag vervangen moet worden voor de beste hygiëne? Met Klud vaatdoekjes wordt dit een stuk makkelijker. Ieder vaatdoekje is voorzien van een label van de dag waardoor je er makkelijk aan herinnert wordt dat deze vervangen moeten worden. Zo voorkom jij dat bacteriën niet verder verspreid worden en behoud jij een schoon en fris huis.

Online Klud vaatdoekjes bestellen? Bestel ze direct in onze webshop!

Zeg maar dag tegen een spons of een vaatdoek vol met bacteriën! Vanaf nu wil je niets anders meer dan de Klud vaatdoekjes. Bij Gestrikt vind je de Klud vaatdoekjes in zes verschillende kleuren. Ga jij voor de kleur mauve, olijf groen of misschien toch voor zwart? Bekijk hier het hele assortiment. Bestel de Klud vaatdoekjes voor 16.00 uur eenvoudig in onze webshop en ontvang de bestelling binnen enkele dagen thuis!

Persoonlijk contact

Onze klantenservice staat voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00

Neem contact op