Toont alle 31 resultaten

Magna-Tiles

Filters

Magna-Tiles educatief speelgoed

Wil je je kinderen op een leuke manier kennis laten maken met wiskunde en wetenschap? Kies voor Magna-Tiles! Magna-Tiles zijn kunststof tegels met magnetische randen, zodat de meest bijzondere bouwwerken gemaakt kunnen worden. Dit levert niet alleen urenlang speelplezier op: het draagt ook bij aan de ontwikkeling van kinderen. Zo worden onder andere ruimtelijk inzicht en motorische vaardigheden getraind. Wil je meer weten over wat Magna-Tiles zijn en waarom kinderen het zo leuk vinden? Lees dan verder!

Magna-Tiles: magnetisch speelgoed voor kinderen

Magna-Tiles is een Amerikaans speelgoedmerk dat is uitgevonden door een Japanse wiskundeleraar. Het idee erachter is als volgt: Magna-Tiles helpen kinderen leren door middel van activiteiten en experimenten. Magna-Tiles zijn magnetische tegels waar kinderen mee kunnen spelen en kunnen bouwen. Elke keer wanneer twee vormen zich met elkaar verbinden, horen de kinderen een ‘klik’. Dat geluid betekent een stevige verbinding en hierdoor weten de kinderen dat de magneten aan elkaar geklikt zijn.

Kunnen kinderen leren van Magna-Tiles?

Met de Magna-Tiles leren kinderen wiskunde, wetenschap en creativiteit met elkaar te combineren. Kinderen worden door de Magna-Tiles geholpen lastige vormen en moeilijke onderwerpen onder de knie te krijgen met boeiende activiteiten, leuke experimenten en met veel fantasie. Bovendien zijn de Magna-Tiles gemaakt in felle kleuren die de aandacht van de kinderen trekken. Doordat deze kleuren opvallen, leren de kinderen de kleuren herkennen en leren ze de kleuren sorteren. Kinderen leren dus door te spelen. Een win-win situatie!

Magna-Tiles kopen? Bestel eenvoudig online in onze webshop

Bij Gestrikt vind je een ruim assortiment met Magna-Tiles-sets, zoals de sets Safari, Jungle, Glow in the Dark, Grand Prix en meer. Veel meer! Magna-Tiles is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud, maar ook jongere kinderen kunnen met de felgekleurde tegels spelen. Bestel de Magna-Tiles eenvoudig bij Gestrikt voor 16.00 uur ’s middags en het is binnen enkele dagen in huis! Is het een cadeau? Laat het ons weten en wij pakken het gratis in.

Inspiratie nodig?

Ben je op zoek naar inspiratie en wil je leren wat je allemaal kunt doen met Magna-Tiles? Breng dan ook eens een bezoek aan magnatiles-kopen.nl.

Persoonlijk contact

Onze klantenservice staat voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00

Neem contact op