Verzendkosten en levertijd

Voor het verzenden van van uw bestelling werken wij samen met PostNL. PostNL presteert zeer goed als het gaat om levertijd, leverbetrouwbaarheid, schade en verlies. Zodra we uw zending hebben voorgemeld ontvangt u een e-mailbericht met daarin een trackingcode. Via een link komt u op de track & trace pagina van PostNL terecht. Op deze pagina kunt u de actuele status van uw zending volgen. Bovendien krijgt u een indicatie van het tijdvak waarbinnen de zending wordt geleverd.
Bestellingen die vóór 16:00u worden geplaatst worden meestal nog dezelfde dag door ons bij PostNL aangeboden. Als dat niet mogelijk is nemen we contact met u op. In eerste instantie proberen we u telefonisch of via WhatsApp te bereiken. Daarna sturen we u een e-mailbericht. Op die manier proberen we samen met u tot een oplossing te komen. Als dat niet lukt heeft u altijd de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. Het geld dat u heeft betaald ontvangt u dan per omgaande terug.

Verzendkosten

Voor het verzenden naar een adres in Nederland hanteren wij een tarief van € 5,95 per bestelling. Bij besteding van een bedrag van € 59,50 of méér is verzending binnen Nederland gratis. Voor het verzenden naar een adres in België hanteren wij een tarief van € 9,95 per bestelling. Bij besteding van een bedrag van € 99,50 of méér is verzending naar België gratis. Maakt u gebruik van een kortingcode dan is deze nooit van toepassing op de verzendkosten. Wilt u liever niet betalen voor de verzending? Haal uw bestelling dan gratis af bij ons magazijn op het adres Leerlooierstraat 10C in Etten-Leur.

Levertijd

Nadat wij uw bestelling hebben aangeboden bij PostNL duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat het pakket bij u wordt afgeleverd. Wanneer u een bestelling vóór 16:00u plaatst dan wordt deze meestal al de volgende dag bij u aangeboden. Dit geldt zowel voor Nederland als voor België. Als er bijzondere omstandigheden zijn kan het wat langer duren. Denk daarbij aan extreme drukte tijdens de feestdagen, slecht weer of maatregelen die door de overheid zijn genomen. Wilt u zeker weten dat uw pakket op een bepaald moment wordt afgeleverd? Of bent u op zoek naar ‘Same Day Delivery’? Neemt u dan contact met ons op. We kunnen veel en adviseren u graag over de mogelijkheden.


Persoonlijk contact

Onze klantenservice staat voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00

Neem contact op