De mooiste voorjaarsproducten!

Het voorjaar komt eraan! Wil jij deze lente eropuit en ga je op citytrip of een lange wandeling in de natuur? Of grijp je dit jaargetijde aan om jouw huis spic en span te maken? Gestrikt heeft enkele mooie voorjaarsproducten voor jou geselecteerd. Bekijk de producten en laat je inspireren!.

Mepal Ellipse lunchpotten

De lunch is een fijne onderbreking van jouw werkdag. Wil jij eens iets anders dan een boterham met kaas? Kies voor een fruitsalade, soepje of granola met yoghurt. Met de Mepal Ellipse lunchpotten neem je jouw koude en warme lunchgerechten eenvoudig mee! De lunchpot Fruit & Veggie heeft een inhoud van 600 ml en bestaat uit een beker met lekvrije deksel, vergiet en roestvrijstalen vorkje. De geïsoleerde roestvrijstalen lunchpot heeft een inhoud van 700 ml en beschikt over een dubbele wand.

Eropuit met de Chilly’s thermosfles

Het voorjaar breekt bijna aan: tijd om eropuit te gaan! Maak je een lange wandeling door de natuur, ga je fietsen door de duinen of ga je op citytrip? Met de Chilly’s Serie 2 thermosfles neem je jouw drinken in stijl mee! De thermosfles heeft een inhoud van 500 ml en is verkrijgbaar in de meest kleurrijke bloemenprints. Koude dranken blijven tot 24 uur koud en warme dranken blijven tot 12 uur warm. Ideaal! De Chilly flessen zijn ook verkrijgbaar in effen kleuren en in een literformaat.

Maak jouw drinkflessen schoon

Wil jij jouw Chilly’s thermosflessen schoonmaken? Maak gebruik van de Chilly’s schoonmaakborstel! Het schoonmaken van drinkflesjes is zeer belangrijk, want door het veelvuldige gebruik zitten er veel bacteriën ín en áán de drinkfles. Zorg dat je jouw drinkfles iedere dag reinigt met water en een beetje afwasmiddel. Gebruik daarvoor deze handige en duurzame borstel, gemaakt van hout. Let op: om ervoor te zorgen dat de print mooi blijft, doe je deze drinkflessen beter niet in de vaatwasser.

Iedere dag een schoon vaatdoekje

Over schoonmaken gesproken: het voorjaar begint pas écht met een voorjaarsschoonmaak. Boen en poets jij het hele huis? Om het huis spic en span te krijgen, is het belangrijk dat je een schoon vaatdoekje gebruikt. De vaatdoekjes van Klud helpen je hierbij! In de set zitten zeven microvezel vaatdoekjes. Aan ieder doekje zit een label met de dag van de week. Zo kan je iedere dag een schoon vaatdoekje pakken. Handig! De doekjes zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.

Happy Sinks vaatdoekje

Vaatdoekjes netjes opgeborgen

Waar laat jij jouw vaatdoekje als je hem hebt gebruikt? Heb je hem verfrommeld op het aanrecht liggen? Dit ziet er niet heel gezellig uit! Maak kennis met de vaatdoekenhouder van Happy Sinks. De houder is van biocomposiet of roestvrijstaal en beschikt over een magneet. Je klikt de houder aan je gootsteen of spoelbak. Zo kan je het gebruikte doekje netjes opbergen én het doekje kan tegelijkertijd uitlekken. Hygiënisch én stijlvol, dus! Hij is verkrijgbaar in het zwart en in RVS. Benieuwd naar andere productne? Bekijk het volledige assortiment Happy Sinks.

Ontdek de Angry Mama Ovencleaner

De oven is altijd een tijdrovende klus, want hoe maak je deze grondig schoon? Maak gebruik van de Angry Mama Ovencleaner van Brainstream! Het poppetje vul je met water en azijn. Vervolgens zet je het poppetje in de oven of magnetron. Door de warmte komt er stoom vrij. Zo is jouw oven of magnetron in no time schoon! De Angry Mama Ovencleaner is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren.