Toont alle 15 resultaten

Waytoplay

Filters

Ontdek Waytoplay bij Gestrikt

Laat de creativiteit van jouw dochter, neefje, of nichtje de vrije loop gaan met het speelgoed van Waytoplay! Het speelgoed van Waytoplay is onverwoestbaar en daarom geschikt voor iedere ondergrond én weertype, zowel binnen als buiten. Laat ieder kind aan de slag gaan met hun eigen autoweg en ontdek het unieke speelgoed van Waytoplay bij Gestrikt!

De flexibele autobaan van Waytoplay

Met de flexibele autobanen van Waytoplay zorg je voor eindeloos speelplezier voor de kleintjes. Het speelgoed van Waytoplay is bedacht door een Nederlands familiebedrijf én wordt ook in Nederland geproduceerd. Met de flexibele autobanen van Waytoplay kan er op iedere ondergrond gespeeld worden. Ook kan het gecombineerd worden met eigen speelgoed. Zo wordt er gemakkelijk een eigen ‘stad’ gecreëerd met bijvoorbeeld blokken, autootjes en natuurlijk de flexibele autobaan. Daarnaast is het speelgoed eenvoudig schoon te maken. Even in een sopje en klaar. De autobanen worden gemaakt voor duurzaam materiaal dat levenslang meegaat. Urenlang speelplezier? Met de flexibele autobaan van Waytoplay komt dat zeker goed!

12, 16, 24 of 40-delige sets van Waytoplay

Van Waytoplay 12-delige sets tot aan Waytoplay 24-delige en 40-delige sets. Bij Gestrikt vind je een ruim aanbod aan speelgoed van Waytoplay. Iedere set is voorzien van verschillende onderdelen waarmee een eigen autobaan gecreëerd kan worden. Kinderen bepalen zo helemaal zelf waar ze aan de slag gaan. Bijvoorbeeld een weg over de keukentafel. Of maak het avontuurlijk en laat de autobaan buiten in de tuin tussen bossen en struiken aanleggen. Met verschillende bochten, kruispunten, rotondes en rechte baandelen wordt iedere autobaan een creatieve creatie. Maak het compleet met de heen en weer auto’s van Waytoplay.

Waytoplay speelgoed kopen? Bestel eenvoudig online in onze webshop!

Bij Gestrikt vind je een ruim assortiment met speelgoed van Waytoplay, zoals de 24-delige set, heen en weer auto’s, landingsbaan en nog meer! Waytoplay is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook jongere kinderen kunnen hun eigen autoweg creëren met de verschillende sets. Bestel Waytoplay nu snel en eenvoudig bij Gestrikt. Heb jij voor 16.00 uur ’s middags je bestelling geplaatst? Dan ontvang je jouw bestelling binnen enkele dagen in huis! Is het een cadeau? Laat het ons weten en wij pakken het gratis voor je in. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Persoonlijk contact

Onze klantenservice staat voor je klaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00

Neem contact op