Betaalwijzen

Wanneer u iets koopt in onze webshop dan heeft u keuze uit de volgende betaalmethoden: iDEAL, Maestro, Mastercard, Mister Cash, PayPal en Visa.

iDEAL

iDeal is een online betaalsysteem waarmee u kunt betalen via uw eigen bank. De volgende banken zijn bij iDEAL aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank,Triodos Bank en Van Lanschot.

Maestro

Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. In veel Europese landen is het mogelijk om online via Maestro te betalen. Dit is veilig en werkt eenvoudig. Met Maestro gebruikt u uw betaalpas als creditcard. Het verschil is dat bij een betaling via Maestro het geld direct van uw rekening wordt afgeschreven en bij betaling met een creditcard pas aan het einde van de kalendermaand waarin de aankoop wordt gedaan. Om via Maestro online te kunnen betalen heeft u een 12-cijferig kaartnummer nodig. Dit nummer wordt door de Nederlandse banken nog niet aan klanten verstrekt. Daardoor is het voor Nederlandse houders van een betaalpas nog niet mogelijk om online via Maestro te betalen.

Mastercard

Mastercard is een merk creditcard. Met een creditcard kunt u aankopen doen tot aan het bedrag van uw bestedingslimiet. U krijgt maandelijks een rekening waarvan u tenminste een deel moet betalen. Als u het gehele bedrag betaalt hoeft u over het algemeen geen rente te betalen. Als u een bedrag laat openstaan zal er rente in rekening worden gebracht. Let op! Betalingen met een creditcard vanuit het buitenland kunnen door beveiligingssystemen worden aangemerkt als een verhoogd risico en daarom automatisch worden geblokkeerd. In dat geval kan het voorkomen dat uw bestelling niet tijdig wordt verwerkt.

Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde manier. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijk banken in België en is daar de meest geaccepteerde online betaalmethode. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Met Mister Cash kunt u direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving.

PayPal

Met PayPal kunt u overal ter wereld veilig en gemakkelijk online betalen. Om een betaling te kunnen verrichten dient u te beschikken over een PayPal account met een positief saldo. Voor het doen van betalingen heeft u alleen het e-mailadres nodig van de begunstigde. Bij gebruik van PayPal als betaalmethode geniet u van een uitgebreide kopersbescherming.

Visa

Visa is een merk creditcard. Daarmee kunt u aankopen doen tot aan het bedrag van uw bestedingslimiet. Maandelijks ontvangt u een rekening waarvan u tenminste een deel moet betalen. Als u het gehele bedrag betaalt hoeft u over het algemeen géén rente te betalen. Als u een bedrag laat openstaan zal er rente in rekening worden gebracht. Let op! Betalingen met een creditcard vanuit het buitenland kunnen door beveiligingssystemen worden aangemerkt als een verhoogd risico en daarom automatisch worden geblokkeerd. In dat geval kan het voorkomen dat uw bestelling niet tijdig wordt verwerkt.