Verzendmethoden

Wanneer u iets heeft gekocht in onze webshop dan kunt u kiezen tussen PostNL en Kiala als verzendservice. Voor verzendingen naar België en Duitsland maken wij gebruik van PostNL of DHL als verzendservice. De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen methode. Voor welke methode u ook kiest, bij een besteding van € 49,50 of méér is verzending binnen Nederland gratis. Verzending naar België en Duitsland is gratis vanaf een besteding van € 99,-.

DHL

De kosten voor verzending via PostNL bedragen € 6,95 voor verzendingen binnen Nederland en € 9,95 voor verzendingen naar België en Duitsland. Wanneer u op werkdagen vóór 16:00u een bestelling plaatst dan bieden wij de zending nog dezelfde dag aan bij PostNL en mag u er vanuit gaan dat deze de volgende dag bij u wordt bezorgd. Wij kunnen dit echter niet garanderen. Bij extreme drukte of door andere bijzondere omstandigheden kan de bezorging zijn vertraagd. Zodra uw bestelling bij PostNL is aangeboden wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de verzendstatus van uw bestelling. Met de trackingcode die u ontvangt kunt u ook altijd zelf de status opvragen via www.mijnpakket.nl. Houdt er bij het plaatsen van uw bestelling rekening mee dat PostNL niet in alle plaatsen op maandagen bezorgt. Zie onderstaande tabel voor een indicatie van de levertijden.

Kiala

De kosten voor verzending via Kiala / UPS bedragen € 3,95 voor verzending binnen Nederland en € 7,50 voor verzendingen naar België. Verzenden naar Duitsland is niet mogelijk via Kiala. Bestellingen die via Kiala worden verzonden worden niet op uw huisadres bezorgd maar bij het Kiala punt van uw keuze. Het duurt 3-5 dagen voordat uw zending in het betreffende Kialapunt klaar ligt om te worden opgehaald. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden over de status van uw zending. U kunt de status van uw zending ook altijd bekijken op www.kiala.nl met de trackingcode die u per e-mail heeft ontvangen. Na aankomst heeft u 14 dagen de tijd om uw zending op te halen. Na die periode wordt uw zending automatisch aan ons geretourneerd. De kosten daarvan bedragen € 2,- en zijn voor uw eigen rekening. Zie onderstaande tabel voor een indicatie van de levertijden.