Service Gestrikt
 • Ma t/m vrij vóór 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis inpakservice met persoonlijk kaartje!
 • Ook voor bedrijven bv. bij geboortes, huwelijken of jubilea.
 • Veilig betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Visa en Mastercard
 • Snelle levering via PostNL in NL en B

Sistema Hydrate

Artikelen 1 tot 16 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Relax cadeau

Als iemand in uw directe omgeving gespannen is, dan kan die persoon wel een relax cadeau gebruiken. En zo’n relax cadeau bestelt u op Gestrikt.nl, dé online cadeautjeswinkel. Wij zijn er voor al uw persoonlijke en zakelijke geschenken. Het ideale relax cadeau vindt u in ons assortiment. Om u op weg te helpen, zetten wij een paar geschenken om te ontspannen op een rijtje:

 • B-bag Mighty-B
  Dit is een fantastisch relax cadeau, geschikt voor iedere gelegenheid. Met de B-Bag Mighty kan de eigenaar even heerlijk onderuit. Het ultieme relax cadeau dus. Wij hebben deze zitzakken in veel modellen en kleuren voor u beschikbaar. Kijk daarom snel in ons assortiment naar de B-Bag Mighty-B waar u naar zoekt.
 • Blomus Tea-Jay
  Op een warme zomerdag is het tijdens inspanningen fijn om een verfrissend drankje te hebben. Met de Blomus Tea-Jay maakt u altijd zelf de lekkerste ijsthee. Voor de actieveling is dit een fantastisch relax cadeau voor warme zomerdagen.
 • Bodum Canteen
  Heeft uw collega tijdens het werk graag een kopje thee om te ontspannen? Dan is een Blomus Canteen theeglas het uitstekende relax cadeau. Met de dubbelwandige glazen hoeft de geschenkontvanger zich geen zorgen te maken over de hitte.

Relax cadeau op maat

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander relax cadeau. Hebt u hier een beetje hulp bij nodig? Geen probleem: schakel dan onze cadeauhulp in. Wij stellen u vragen over de persoon voor wie het relax cadeau moet zijn en gaan vervolgens op zoek naar het perfecte relax cadeau. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar contact@gestrikt.nl of bel 076-5320896. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30 uur. Het ideale geschenk bestelt u op Gestrikt.nl, de online geschenkenwinkel.