Secrid

Secrid tijden veranderen

Tijden veranderen en dat betekent ook voor een Secrid portemonnee een transformatie. De portemonnee van nu is al flink veranderd en zal in de toekomst nog steeds verder door ontwikkelen. Tastbaar geld hebben we steeds minder op zak en dit wordt vervangen door pasjes en creditcards. Veel elektronische oplossingen om zo min mogelijk van ons vermogen te verliezen aan mensen die het van ons kunnen stellen of het verliezen op straat.

Secrid portemonnee

Door de revolutie van geld en haar toebehoren zal ook de portemonnee mee moeten met de tijd. We willen sneller kunnen schakelen in de winkel en het gebruiksgemak van een portemonnee verhogen. Hier komt Secrid om de hoek kijken! Met een Secrid portemonnee hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het gebruik van uw portemonnee. Secrid heeft de Cardprotector in het leven geroepen die uw passen alle veiligheid biedt die ze nodig hebben in de wereld van vandaag. Met één makkelijke beweging schuift u uw kaart uit de Cardprotector van Secrid zonder dat u hiervoor uw gehele portemonnee hoeft te openen. Bekijk ook eens het living assortiment!</>

Secrid bij Gestrikt

Ook bij Gestrikt kunt u gebruik maken van de stijlvolle portemonnee van Secrid. Secrid wordt u aangeboden door Gestrikt voor een aantrekkelijke prijs en wordt ook bezorgd bij de begunstigde voor wie dit mooie cadeau is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Secrid binnen Gestrikt? Neem dan eens contact op met één van onze medewerkers en laat u verrassen door een uitgebreid assortiment. Bestel vandaag voor 16:00 uur en wij zullen uw bestelling diezelfde dag versturen waardoor u uw producten vaak de volgende dag al in huis heeft. Ideaal winkelen toch? Heeft u vragen en/of opmerkingen? Deel deze met onze medewerkers en neem eens een kijkje op onze website voor het ruime aanbod en scherpe prijzen van uw cadeaus!