Service Gestrikt
 • Ma t/m vrij vóór 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis inpakservice met persoonlijk kaartje!
 • Ook voor bedrijven bv. bij geboortes, huwelijken of jubilea.
 • Veilig betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Visa en Mastercard
 • Snelle levering via PostNL in NL en B

Voor babies

Artikelen 1 tot 16 van 30 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Baby cadeau

Iemand in uw omgeving heeft een kleine en u zoekt naar het juiste baby cadeau? Dan is Gestrikt.nl de ideale online cadeautjeswinkel ieder baby cadeau. Door onze diensten geeft u altijd het meest geschikte baby cadeau. In ons assortiment vindt u een groot aanbod waar u altijd het ideale baby cadeau vindt. Zo hebben wij deze fantastische aanbiedingen:

 • Lamaze Jungle Dromen Mobiel
  Een superleuke mobiel en daarmee ook en superleuk baby cadeau voor in de kinderkamer. Met zo’n cadeau baby maakt u altijd de juiste keuze voor ouder en kind. Geeft u de Lamaze Jungle Dromen Mobiel als cadeau baby, dan geeft u het kind een ronddraaiende mobiel met rustgevende muziek. Dit baby cadeau is eveneens educatief. Een mobiel traint het kind op visuele herkenning.
 • Pomme Pidou Spaarpot Varken Pixie
  Met dit baby cadeau laat u zien alvast aan de toekomst te denken van het kind. Op een schattige, en speelse manier natuurlijk. Het Pomme Pidou spaarvarken is een leuk ontworpen spaarpot met een schattig gouden kroontje.
 • Xplorys Baby Sock Ons
  Voor een kleine vergoeding hebt u het ideale cadeau baby. Want wat is een schattiger cadeau baby dan een paar babysokjes? De Xplorys Baby Sock van Ons is als baby cadeau verkrijgbaar op Gestrikt.nl voor zowel jongens als meisjes.

Service en contact

Bestelt u een baby cadeau bij ons, dan krijgt u altijd een uitstekende service. Wij verpakken alle presentjes stijlvol en gratis. Bovendien worden bestellingen voor 16.00 uur dezelfde dag verzonden. U kunt veilig bij betalen en wij leveren door heel Nederland en België, ook voor bedrijven. Wilt u meer weten over een baby cadeau uit ons assortiment of over andere producten en diensten van Gestrikt.nl? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30 uur. Bestel nu uw baby cadeau op Gestrikt.nl, dé cadeautjeswinkel online.