Service Gestrikt
  • Ma t/m vrij vóór 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis inpakservice met persoonlijk kaartje!
  • Ook voor bedrijven bv. bij geboortes, huwelijken of jubilea.
  • Veilig betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Visa en Mastercard
  • Snelle levering via PostNL in NL en B

Spelen en knutselen

Artikelen 17 tot 26 van 26 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Knutsel cadeau

Voor een leuke bezigheid voor uw kinderen bestelt u een knutsel cadeau op Gestrikt.nl. In onze online cadeautjeswinkel hebben wij het geschikte knutsel cadeau voor uw kind. Met een knutsel cadeau helpt u kinderen om constructief en creatief bezig te zijn. Niet alleen draagt dit bij aan de ontwikkeling van uw kind, een knutsel cadeau uit ons assortiment is altijd een leuk tijdverdrijf. Wij helpen u met de keuze voor het ideale knutsel cadeau voor uw kind. Zo hebben wij een cadeau hulp, rechts bovenaan onze website. Wij stellen u een aantal vragen en op basis daarvan gaan wij op zoek naar het ideale geschenk. Een impressie van een leuk knutsel cadeau? Wij lichten er één toe die wij in ons assortiment hebben.

Dinosaur T-Rex 3D

Met de Dinosaur T-Rex 3D haalt u een gaaf knutsel cadeau in huis. Het is de bedoeling dat de T-Rex zelf door uw kind gemaakt wordt van de houten onderdelen. Wat uiteindelijk ontstaat is de T-Rex die u bij dit product op de afbeelding ziet staan. Een ontzettend leuk knutsel cadeau waarmee uw kind wel even zoet is en waarvan hij of zij ongelofelijk veel kan leren. Wij hebben naast de Dinosaur T-Rex nog andere leuke soorten presentjes van dit soort in onze online presentjeswinkel, zoals:

  • Dinosaur Triceratops 3D
  • Dinosaur Mammoet 3D
  • Beer Constructie Set

Daarnaast kunt u ook een ander soort knutsel cadeau kiezen. Kijk hiervoor verder in onze webwinkel.

Service en contact

Bestelt u een knutsel cadeau op Gestrikt.nl, dan kunt u uitgaan van een uitstekende service. Wij verzenden alle bestellingen voor 16.00 uur nog op dezelfde dag. Daarnaast zorgen wij er voor dat uw knutsel cadeau op een unieke en stijlvolle manier wordt ingepakt. Wij zijn er naast persoonlijke presentjes ook voor bedrijven en wij bezorgen in heel Nederland en België. Wilt u meer weten over een knutsel cadeau uit onze webwinkel of hebt u andere vragen/opmerkingen? Laat het ons weten. Stuur een bericht naar contact@gestrikt.nl of bel 076-5320896. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30 uur. Uw knutsel cadeau bestelt u op Gestrikt.nl!