Service Gestrikt
 • Ma t/m vrij vóór 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis inpakservice met persoonlijk kaartje!
 • Ook voor bedrijven bv. bij geboortes, huwelijken of jubilea.
 • Veilig betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Visa en Mastercard
 • Snelle levering via PostNL in NL en B

Voor hem overig

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Leuke cadeaus

Leuke cadeaus bestelt u op Gestrikt.nl. Wij zijn uw favoriete webwinkel voor al uw zakelijke, persoonlijke en ook kinder geschenken. Met Gestrikt.nl geven wij een unieke service. Niet alleen bieden wij leuke cadeaus, maar wij zorgen er ook voor dat deze stijlvol worden ingepakt. Zonder extra kosten uiteraard. Wij van Gestrikt.nl geloven dat leuke cadeaus echt leuk zijn wanneer deze ook mooi zijn aangekleed. Het is een onderdeel van onze service naar u als klant. Op deze manier maken wij leuke cadeaus nog leuker, en dat is toch onze belangrijkste doelstelling. Maar uiteraard gaat het uiteindelijk om wat er onder dat stijlvolle inpakpapier zit.

Wat zijn leuke cadeaus?

Bij Gestrikt.nl kijken wij altijd naar een aantal zaken die ervoor zorgen dat ons assortiment uit leuke cadeaus bestaat. Wij zitten deze zaken even voor u uiteen:

 • Leuke cadeaus zijn origineel
  Originaliteit is belangrijk. Want wanneer iemand een geschenk geeft dat u al hebt, dan hebt u daar niets aan. Het is echter steeds lastiger om met originele leuke cadeaus te komen. U weet namelijk niet wat iemand al heeft. Bij Gestrikt.nl zorgen wij daarom altijd voor leuke cadeaus die net even wat anders zijn.

 • Leuke cadeaus zijn nuttig
  Praktisch gebruik is belangrijk. Veel geschenken zijn spullen die leuk zijn om te geven, maar het dagelijks gebruik overstijgen. Bij Gestrikt.nl streven wij naar geschenken die mensen regelmatig gebruikt gaan worden. Dus alledaagse artikelen die net even wat anders zijn.
 • Leuke cadeaus zijn mooi
  Een geschenk moet ook passen bij de smaak van een persoon. U vindt in ons assortiment een vrolijk en trendy aanbod aan geschenken met een mooi design.

Wilt u meer weten over de geschenken uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Mail naar contact@gestrikt.nl of bel ons op 076-5320896. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30. Voor alle leuke cadeaus gaat u naar Gestrikt.nl, uw favoriete cadeautjeswinkel in Nederland en Belgie.