Service Gestrikt
 • Ma t/m vrij vóór 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis inpakservice met persoonlijk kaartje!
 • Ook voor bedrijven bv. bij geboortes, huwelijken of jubilea.
 • Veilig betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Visa en Mastercard
 • Snelle levering via PostNL in NL en B

Voor haar overig

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Originele cadeaus voor haar

Wat zijn nou leuke en originele cadeaus voor haar? Het is altijd lastig in te schatten. Dus daarom reiken wij u een paar handvaten aan om met originele cadeaus te komen tijdens vieringen:

 • De gelegenheid
  De juiste originele cadeaus passen bij de gelegenheid. Is een goede vriend van u net klaar met een langdurende verbouwing van de keuken? Dan past daar wellicht een Blomus Olie en Azijn Set bij. Deze stijlvolle flessen van hip design zijn een ware toevoeging voor iedere keuken.
 • De persoon
  Wilt u met originele cadeaus voor haar komen die ook passen bij de persoon? Hobby’s en interesses zijn altijd handige middelen om originele cadeaus te kunnen kiezen. U hebt een feestje van een wijnliefhebber? Een Blomus Wijnrek is dan één van de ideale originele cadeaus op Gestrikt.nl.
 • De prijs
  Originele cadeaus hoeven niet per se prijzig te zijn. U kunt met een kleine investering al aan fantastische originele cadeaus komen bij Gestrikt.nl. Gaat het om een ‘kleine’ viering, of wilt u ‘zomaar’ een leuk cadeautje geven? Denk dan aan onze Bobino Cords, handig voor de muziekliefhebbers die veel tijd kwijt zijn aan oordopjes die in de knoop raken.

Service en contact

Alle originele cadeaus vindt u op Gestrikt.nl. Wilt u meer weten over de originele cadeaus uit ons assortiment? Wij staan voor u klaar. Bel ons van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 17.30 uur op 076-5320896. Of stuur een mail naar contact@gestrikt.nl en wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen. Bestelt u originele cadeaus op Gestrikt.nl, dan krijgt u van ons altijd een uitstekende service. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden, wij verpakken uw originele cadeaus stijlvol en gratis, wij zijn er ook voor bedrijven, u betaalt altijd veilig bij ons en wij bezorgen in heel Nederland en België. Bestel al uw presentjes bij Gestrikt.nl. Wij zijn er voor de geschikte cadeaus tijdens alle vieringen.