B Bag

B-bag voor haar

Een B-bag en ontspanning gaan heel goed samen. Wat ons betreft gaan deze twee elementen hand in hand met elkaar en vullen ze elkaar perfect aan. Zonder B-bag geen ontspanning en geen ontspanning zonder B-bag. Beide staan voor rust en geluk dus wat is er leuker dan iemand te verrassen met een mooie B-bag? Een perfect cadeau wanneer u een geliefde wilt verrassen maar niet goed weet wat je haar moet geven. Samen relaxen in een mooie B-bag, dat is toch een prachtig cadeau?

Verschillende soorten B-bag

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan de volgende uitvoeringen en laat u verrassen door de mogelijkheden:

  • B-box Quilted Black
  • Mighty-B Aqua Zitzak
  • B-box Berry Beanbag
  • Mighty-B Quilted Lime

Hierboven staat slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment. De B-bag is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat iedereen kan profiteren van de voordelen van de zitzak. Heerlijk ontspannen bij een knetterend vuurtje of lekker onderuit voor de tv terwijl je favoriete serie opstaat. De mogelijkheden zijn eindeloos met een B-bag!

Koop nu uw B-bag bij Gestrikt

Wij leveren uw B-bag voor een scherpe prijs. Vaak bevindt zich deze in de hogere prijsklasse maar Gestrikt probeert hier een stokje voor te steken. Zelf kunt u een keuze maken hoe duur u uw bag maakt, maar wanneer u voor een normaal model kiest hoeven de kosten niet hoog op te lopen. Wilt u een cadeau kopen bij Gestrikt? Dan zijn er meerdere voordelen waar u gebruik van kunt maken. Bestel vandaag uw cadeau voor 16:00 uur en wij zullen er op toezien dat uw cadeau dezelfde dag nog verstuurd wordt. We pakken het mooi in zodat het als een echt present bij de begunstigde aankomt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over bepaalde producten? Twijfel dan niet en neem contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder!