Service Gestrikt
  • Ma t/m vrij vóór 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis inpakservice met persoonlijk kaartje!
  • Ook voor bedrijven bv. bij geboortes, huwelijken of jubilea.
  • Veilig betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Visa en Mastercard
  • Snelle levering via PostNL in NL en B

Spaarpot

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Spaarpot

De voordelen van een spaarpot

Sparen is een groot onderdeel van de opvoeding. Kinderen opvoeden met leren sparen in hun leven kan veel positiefs betekenen in hun toekomst. De term “wie wat bewaart, heeft wat” wordt dan ook vaak gebruikt en veel tegen kinderen gezegd. Zo leren kinderen dat niet alles wat ze in hun handen krijgen gelijk op hoeft. In de jongere jaren zal dit beginnen met het aantal snoepjes, wat al snel zal uitmonden tot het verantwoord omgaan met geld wanneer ze op zichzelf gaan wonen of op kamers gaan.

Het gebruik van een spaarpot

Een spaarpot gebruiken is niet moeilijk. Juist om het zo simpel en toegankelijk mogelijk te maken is de constructie van een spaarpot juist heet toegankelijk. Omdat een spaarpot wel persoonlijk is en ook hier iedereen van andere vormen en kleuren houdt, is er gekozen voor een uitgebreid assortiment zodat er voor ieder wat wils is. Mooie felle kleuren in aparte vormen en de bekende simpele spaarpot, men kan het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij Gestrikt. Bestellen via Gestrikt zorgt voor meer voordelen dan alleen een mooie spaarpot.

Spaarpot bestellen

Bestel uw spaarpot vóór 16:00 uur en wij zullen er voor zorgen dat uw spaarpot diezelfde dag nog de deur uit gaat. Vaak betekent dit dat uw spaarpot dan de volgende dag al thuis bezorgd wordt. Een snelle levering zodat u niet lang op uw producten hoeft te wachten. Wilt u een cadeau geven aan iemand anders? U hoeft zich geen zorgen te maken over de inpak methodes van Gestrikt. Wij pakken alle bestellingen die de deur uit gaan mooi in, of het nu voor iemand anders is of voor uzelf. Hier rekenen we geen extra kosten voor. Laat u dus verrassen door de mogelijkheden en neem eens een kijkje op de website. Wij zien u graag terug bij Gestrikt.